Wat kan een vanvoor-in-de-dertiger, braafjes getrouwd met twee kinders, nu voor belangrijks te melden hebben, vraag je je misschien af.
Terecht, de kans is klein dat deze weblog het wereldnieuws zal halen. Als je op zoek bent naar scoops en nieuwtjes, moet ik je dan ook teleurstellen. Het enige dat ik hier te bieden heb is een venstertje, op mijn leven, gedachten enzovoort.

10 juni 2007

Geen nieuws, goed nieuws!

Weeral een tijdje geleden dat ik nog geblogd heb, maar een hoop goed nieuws dit keer!

Al 2 examens achter de rug, die allebei voldoende tot goed waren, nog 5 te gaan! Daarvoor nog een weekje stressen, en dan wordt het wat rustiger (nog wel 3 examens te gaan dan). Nu ja, stressen... Ik heb dit keer eigenlijk absoluut geen stress, wat resulteert in behoorlijk weinig studeertijd en veel prutstijd, maar enfin, er wordt aan gewerkt, denk ik ;)

Vrijdag om kwart na 2 had ik rij-examen, en het was druk! Onderweg naar het examencentrum al 3 kapotte verkeerslichten, en superveel volk op de baan. Als voorafgaande controles had ik bandenspanning. De vraag: "waar meet je de bandenspanning?" Het antwoord: "Aan het ventiel," terwijl vanuit de verte wijzend naar het ventiel. Dat was goed genoeg, beetje vreemde vraag wel, wie weet er dat nu niet? Verder nog lichten en ruitenwissers en achterruitontwaseming enzo, allemaal redelijk basic, toch als je al 3 maanden met die auto rondrijdt. Vervolgens mocht ik vertrekken, heb echt wel wat blunders gemaakt, zoals 70km/u rijden in 3de versnelling op de Bischoppenhoflaan, vergeten terugschakelen, bijna gestopt zijn en toch in 2de terug vertrekken, vergeten pinken als ik moest uitwijken, voorrang van rechts niet genomen etc... Enfin, tegen de tijd dat we terug aan het examencentrum kwamen was ik er al van overtuigd dat ik nog eens mocht terugkomen.
Ha! Niet dus! Geslaagd, met twee voorbehoudjes; rechts de rijbaan oprijden en niet afsnijden bij bochten naar links. Aangezien het 14u55 was tegen de tijd dat we terug buiten waren, was het districtshuis natuurlijk al gesloten (ben er zelfs niet meer langsgeweest) dus maandag na het examen ga ik pasfoto's laten nemen (en er deze keer streng op toezien dat't goeie zijn, ik moet er verdorie heel mijn leven mee rondrijden!) en dan mijn rijbewijs halen! Dan kan die L van de achterruit, jeej!

Ook goed nieuws van het liefjesfront: sinds gisteren woont ze officieel alleen, zij het met het gezelschap van een überschattig katje. Ik vind nog steeds dat't een janettennaam heeft (Simba) maar'k heb er mij al een beetje bij neergelegd. Ik vond Elvis een veel betere naam, maar'k zal mijn auto dan wel Elvis noemen :) Op de foto's hierboven en hiernaast kan je hem bewonderen, hij ziet er daar wel groter uit dan hij in werkelijkheid is, hij past zo ongeveer in één hand :)

En dan nu: back to the books! Capita Selecta aan't studeren voor morgen, een bijeenraapsel van vanalles en nog wat, maar daardoor wel afwisselend om te studeren, dat mocht ook wel eens na 2 weken saaiheid!