Wat kan een vanvoor-in-de-dertiger, braafjes getrouwd met twee kinders, nu voor belangrijks te melden hebben, vraag je je misschien af.
Terecht, de kans is klein dat deze weblog het wereldnieuws zal halen. Als je op zoek bent naar scoops en nieuwtjes, moet ik je dan ook teleurstellen. Het enige dat ik hier te bieden heb is een venstertje, op mijn leven, gedachten enzovoort.

25 februari 2006

Finally it happened to me

Heel kort, voor ik klachten krijg dat iemand zich verwaarloosd voelt: ik heb het aan de mama verteld, en de mama ging het aan de papa vertellen, want ik moest weg om te gaan babysitten.
Hoera dus! Geen gezaag (voorlopig) en morgen komt mijn liefje eten, samen met broer en schoonzus. Jeuj!

15 februari 2006

Back for more

Nee ik ben niet Natalia, in de verste verte niet, maar toch pik ik de titel van haar cd eventjes :)

De vakantie was fijn, vooral de anderhalve dag met mijn liefje aan zee! Voor de rest heb ik veel geslapen, gelezen en TV gekeken (en schandalig weinig buiten geweest) en ook nog wat school-, kamp- en EV-werk gedaan.
Uitgebold met een spelletjes-avond, toneel in Leuven en de WJNH-kwis waar we onze titel helaas niet hebben kunnen verlengen. En dan weer naar school!

Voor het eerst in 4 jaar waren onze punten meteen na de semestervakantie al beschikbaar, met een bang hartje ik dus naar het studentensecretariaat... Ik vreesde stiekem (ja stiekem, want ik heb er tegen niemand iets over gezegd) dat ik zeker 1 of misschien zelfs 2 buizen zou hebben, en dat ik dan het kamp zou moeten laten schieten.
Groot was dan ook mijn verbazing toen ik mijn cijfers zag. Het waren de beste partieels op 4 jaar tijd: geen enkel buispunt, en gemiddeld (rekening houdend met het gewicht van de verschillende vakken) een 13, wat sinds dit academiejaar goed is voor onderscheiding. Ligt een graad dit jaar dan toch binnen de mogelijkheden???

Heb me er vandaag nog eens druk over gemaakt. Dat ik het hele systeem met graden belachelijk vind. Ik ben geen blokbeest, en ik zal wel nooit grootste onderscheiding halen waarschijnlijk (ik ben ook niet zo iemand die treurt omdat ze niet overal een 16 op heeft, zoals enkele klasgenoten blijkbaar) maar betekent dat dan ook automatisch dat ik m'n job minder goed zal doen dan de primussen van het jaar?
Als er meer kandidaten zijn voor een specialisatie dan plaatsen, gaan die sowieso naar de mensen met de meeste en hoogste graden. Betekenen die graden dan ook dat ze beter zullen zijn in die job? Blokbeest zijn is niet hetzelfde als een goeie dokter zijn, toch?
Enfin, genoeg gezeverd!

Op Holebikamp-vlak is het ook weeral druk, het kampweekend is al over een goeie 2 weken, en gezien de korte tijd is het behoorlijk haasten en doorwerken om alles op tijd gedaan te krijgen. Het goede nieuws is wel dat de Kampkern nog slechts 1 lid mist. Yep, we hebben alvast één stafkaart, een vrouwelijke zelfs! Hoera voor Els!
Spannend is het wel, maar't komt vast en zeker goed.

Op liefjesvlak: ik heb al mijn principes overboord gekieperd. Ik riep altijd dat Valentijn commerciële bullshit is, en dat ik er niet aan meedoe, maar ik stond vorige week in de winkel en ik kon het toch niet laten. Nu ja, het overkomt me de laatste tijd wel meer dat ik ergens in een winkel sta en denk: "oh dat zou Stien leuk vinden!" maar rond Valentijn doén ze het er ook wel voor natuurlijk. Dus toch maar iets gekocht, maar uit mini-protest toch niet op Valentijn zelf gegeven, zielig stoer hè!
En voor de rest ben ik nog altijd te bang koppig om aan mama en papa te vertellen dat ik een liefje heb. Ik zweer dat het er binnenkort van komt!

03 februari 2006

Vakantie!

Eindelijk!
En genieten zal ik! Vanavond nog eens een goei fuifke van EV, en morgenvoormiddag vertrek ik richting zee, en dan zien ze mij hier niet meer terug voor volgende week zaterdag in de namiddag :P

¡Hasta luego!